Brunch @MOMO

Hello there!

Αν ψάχνεις πού να πας σήμερα για brunch η απάντηση βρίσκεται στην Καλλιθέα. Ο λόγος για το MOMO που μας έκλεψε την καρδιά.

Με το που μπήκαμε στο ΜΟΜΟ μας τύλιξε η μυρωδιά του φρέσκου καφέ μαζί με αυτή του φρυγανισμένου ψωμιού που αμέσως μας έβαλε στο mood για brunch (όχι ότι θέλαμε και πολύ). Ο πλούσιος κατάλογος με μπέρδεψε λίγο στην αρχή και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Οι επιλογές είναι πολλές, ανάμεσα σε burgers, pancakes, melted cheese, hot dogs..και άλλα που δεν κατάφερα να συγκρατήσω! 
Πήραμε burger, melted cheese sandwich, chicken strips και έναν espresso, γιατί επιβάλλεται. Τα πιάτα μας ήρθαν γρήγορα και ήταν όλα λαχταριστά. Οι φωτογραφίες τα αδικούν! Trust me. Ειδικά το melted cheese sandwich ήταν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ποτέ!



πόσο τέλειο το ποτηράκι του καφέ;







Το μαγαζί διακρινόταν από εργοστασιακό design σε συνδυασμό με vintage κομμάτια (τα οποία φυσικά λάτρεψα). Όταν πας, προτίμησε το χώρο στο βάθος, όπου βρίσκεται κρυμμένος ένας κήπος με λεμονιές και φυτά που κρέμονται από τους τοίχους.





Πέρα από τα πιάτα που υπάρχουν στον κατάλογο μπορείς να δεις και τα γλυκά της ημέρας στη βιτρίνα του μαγαζιού και να διαλέξεις κάποιο για τον καφέ σου ή για το σπίτι.



Comments

  1. όταν ξανακατεβώ Αθήνα θα το επισκεφτώ 100%!! φαίνεται γιάμιιιιι!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι!! είναι τέλειο!! θα το λατρέψεις! ;)

      Delete
  2. Δεν το ξερω το μαγαζι... το brunch του φαινεται πολύ καλο!!!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your amazing comments!

Popular Posts