Ninnolo Brunch

Hello there!
Την Κυριακή καθώς ήταν η τελευταία μέρα του brunch στο Ninnolo τρέξαμε να το προλάβουμε μιας και είχαμε ακούσει τα καλύτερα για το κυριακάτικο μενού του!
Το ξεχωριστό αυτού του brunch είναι ότι πέρα από το να παραγγείλεις, μπορείς να επιλέξεις από τον μπουφέ που υπάρχει στο εσωτερικό του μαγαζιού τι θέλεις και πόσο. Η ποικιλία του μενού ήταν από τα στοιχεία που μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Πέρα από το τυπικό πρωινό είχε ανάμεσα στα άλλα και πίτες, spring rolls, pancakes και διάφορα είδη cake ανάλογα με τι προτιμάς ή τι διατροφή ακολουθείς.  Στη συνέχεια σου ζυγίζουν το πιάτο και η τιμή είναι ανάλογη με το βάρος του. Αν, πάλι, θες κάτι πέρα από το μπουφέ, όπως για παράδειγμα καφέ, γλυκό ή παγωτό μπορείς να το παραγγείλεις από το τραπέζι σου. 

Εμείς κάναμε συνδυασμό των δυο, δηλαδή από τη μια επισκεφτήκαμε τον μπουφέ και διαλέξαμε κάποια από τα προσφερόμενα πιάτα και από την άλλη τα συνδυάσαμε με καφέ και red velvet cake που μου είχε κολλήσει απ'όταν το είδα!


Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο όμορφη, με lounge μουσική να παίζει στο backgroung και μαρμάρινα τραπέζια στην αυλή του μαγαζιού που περιτριγυριζόταν από γλάστρες που ήταν σαν να είχαμε μεταφερθεί σε κάποιο νησί του Αιγαίου. 


Μπορείς να το επισκεφτείς ακόμα και τώρα για πρωινό (και όχι μόνο), αφού το μενού τους παραμένει περίπου το ίδιο, αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη αν θες το μπουφέ του κυριακάτικου brunch. 
Πριν το επισκεφτείς,  θυμήσου να κάνεις κράτηση, καθώς ίσως υπάρχει μια μικρή αναμονή!
Καλό brunch, λοιπόν!

Comments

  1. Βλεπω μεγαλη ποικιλια εδεσματων!
    Καλή σου μερα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι ναι!! Ήταν υπέροχα όλα!
      Καλημέρα! :)

      Delete
  2. Γιαμμμ! Φαίνονται πεντανόστιμα! <3
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναιιι!! Αξίζει να το δοκιμάσεις!! ;)

      Delete

Post a Comment

Thank you for your amazing comments!

Popular Posts