Πώς να φορέσεις τα Keds σου

Βρήκες φέτος στις εκπτώσεις την ευκαιρία να ανανεώσεις όχι μόνο την γκαρνταρόμπα αλλά και το στυλ σου με νέα αθλητικά. Αυτά μπορεί να είναι είτε τα κλασικά Nike είτε τα προσωπικά μου αγαπημένα (αλλά και της Taylor Swift) Keds. Τα παπούτσια αυτά αν και ταιριάζουν σε κάθε style και προσωπικότητα, πιστεύω ότι είναι προτιμότερα για κορίτσια σαν εμένα που ούτε τα παραδοσιακά μπορούν αλλά δε γίνεται να πας και εκδρομή μόνο με σανδάλια (σνιφ).
Εδώ, λοιπόν, θα σου δείξω πώς μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου Ked's με διάφορα outfits.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα girlie φόρεμα ή με ένα shirt dress.

Για ένα πιο καθημερινό look διάλεξε τζιν και ένα αέρινο πουκάμισο παρέα πάντα με τα αθλητικά σου. Μια πιο urban chic επιλογή είναι Keds σε έντονα χρώματα που συνδυάζονται με αντίστοιχα αξεσουάρ.


Και γιατί να μην τα προτιμήσεις σε μια βραδινή έξοδο; Εξάλλου υπάρχουν Keds με glitter που θα σε κάνουν να λάμπεις όλο το βραδυ! Ακόμα και αν δεν έχεις, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα αθλητικά σου, κόλλα και άφθονο glitter! (http://www.teenvogue.com/gallery/glitter-sneakers)



Για να “κλέψεις” το style των fashion bloggers μπορείς να βάλεις τα Keds σου με ένα σχετικά μακρύ blazer και cropped παντελόνι.




Και για να επιστρέψουμε στο style της Taylor Swift, μπορείς να συνδυάσεις τα sneakers σου με ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα t-shirt, ένα crop top ή ένα πουκάμισο με prints για ένα πιο vintage look!


 Τέλος, μπορείς να τα βάλεις και με mini ή και maxi φούστα (με σκίσιμο για ένα πιο sexy και χωρίς για boho look) ανάλογα με τη διάθεσή σου και το στυλ που θες να υιοθετήσεις.






  

Comments

Popular Posts